Andreea Radulescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

TRANSFORMĂ DARURILE DE ZIUA MEA ÎNTR-UN ZÂMBET PENTRU UN OM

950 RON Donatii stranse
100% Complete
750 RON Target
19 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ca orice persoană, îmi doresc ca de ziua mea să mi se îndeplinească dorințele. Iar anul acesta, dorința mea e simplă. Îmi doresc ca pacienții de la HOSPICE Casa Speranței din Brașov să aibă parte de mai multe clipe de fericire. Așa că anul acesta am ales să îmi dedic ziua de naștere lor! Am fost voluntar al Fundației timp de 2 ani și jumătate și, deși am plecat la Cluj, continui să mă întorc cu drag la locul unde am înțeles ce înseamnă fericirea pură, unde am cunoscut oameni care m-au inspirat.

Știu cât de important este pentru pacienți să aibă pe cineva alături, știu cât de fericiți sunt copiii când văd pentru prima oară marea, știu că ei prețuiesc fiecare clipă de viață. Am ales să îmi donez ziua de naștere pentru o cauză în care cred și timp de 21 de zile încerc să strâng fonduri pentru ca și pacienților de la HOSPICE să li se poată îndeplini dorințele.

Orice donație de aici prelungește numărul de zile fără durere pentru persoanele cu boli incurabile ce sunt ingrijite de cei de la HOSPICE. Și tu poți ajuta ca fiecare zi din viața acelor oameni să devină cea mai bună zi a lor!

 

HOSPICE Casa Speranței este o organizație de caritate nonguvernamentală care oferă îngrijire paliativă copiilor și adulților cu boli amenințătoare de viață. Pe lângă îngrijirea medicală oferită pacienților, HOSPICE acordă de asemenea sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru aceștia și familiile lor. Serviciile sunt complet gratuite și sunt oferite astfel încât bolnavul să se poată bucura de o cât mai bună calitate a vieții.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

19 Donatii

Este foarte-foarte drăguț gestul tău! Am deja o idee despre ce aș vrea să fac pentru ziua mea ^_^
11 feb 2017

Andrei

105 RON
Happy Birthday!
07 feb 2017

Luminita Sincu

30 RON
04 feb 2017

Anonymous

50 RON
04 feb 2017
La multi ani scumpa mea! Sper sa iti indeplinesti toate visele pentru ca esti o persoana speciala! Multi pupici
02 feb 2017
Mult succes pe mai departe și multă sănătate celor vizați de Hospice. :)
02 feb 2017
La mulți ani, copil! Sunt mândră tare de tine! :*
02 feb 2017

Anonymous

15 RON
Hei! La mulți ani! Deși, azi în general era despre tine, tu ai decis să faci să devină pentru alții. Asta nu e ceva nou, tu faci asta mereu, însă acum e altceva! Sunt atât de mândră de tine ❤ Tot eu sunt! Am zis să fac o sumă rotundă
02 feb 2017
La multi ani omulet dragut! sa fii fericita si iubita si sa ai o zi de nastere fabuloasa. te pup
01 feb 2017
Happy birthday! Huugs
26 ian 2017

Anonymous

30 RON
La mulți ani, om drag <3
26 ian 2017
25 ian 2017
La multi ani si la mai multe fapte bune cu bucurii in suflet! Cu drag, Mona.
24 ian 2017

Amalia

50 RON
Keep working hard. Go with the flow.
23 ian 2017

Grupa 8

75 RON
La multi ani, Andreea!
22 ian 2017
YOU ARE AWESOME! <3
21 ian 2017
Sper ca pasiunea ta sa ii inspire si pe ceilalti!
19 ian 2017
Ce taree esti! Te imbratisez!
17 ian 2017

Anonymous

30 RON
Sunt atât de mândră de tine ❤
17 ian 2017