Irina Paraschiv - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

2,480 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mi-aș dori ca anul acesta cadoul de ziua mea să ia forma unei donații către cei care au mare nevoie de ea, pentru puțină alinare sau lumină într-o zi oarecare. Este ceea ce mă bucură cel mai mult și este o motivație în sine.
Despre mulțumiri, găsiți indicii în ochii mei.

 


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

11 Donatii

La multi ani, Irina!
14 feb 2017

Anca&Radu

150 RON
13 feb 2017
La multi ani si din partea noastra, sa ai o zi superba ! Adi si Monica
12 feb 2017
La multi ani, draga Inik! Sa-ti fie dorinta ascultata, iar acest gand bun al tau sa aduca alinare si lumina celor in nevoie.
11 feb 2017
La multi ani luminosi, plini de tot ce vrei tu !
09 feb 2017
07 feb 2017
07 feb 2017
03 feb 2017

Cristina Radu

350 RON
La multi ani!!! Te iubesc mult!
27 ian 2017
Un micuț cadou și din partea mea. La mulți ani celei mai tari profe! :D
27 ian 2017
27 ian 2017