Andreea Dora Mag - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice! Mereu :)

2,509 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

V-am obisnuit deja, in lunile mai si octombrie alerg un semimaraton. 

Si o fac pentru Hospice Casa Sperantei! Pentru ca oameni in suferinta sa aiba demnitate si sa beneficieze de ingrijirile paliative necesare in ultimele zile ale vietii lor!

Contribuie si tu! 

Doneaza pentru Hospice Casa Sperantei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

5 Donatii

Maratonul Dulce

30 RON
multumim Mariana P.
11 mai 2017
Bafta si distractie :D
25 apr 2017

Maratonul Dulce

2,063 RON
Mii de multumiri colegilor extrem de generosi care au degustat prajiturile de la Maratonul Dulce si au donat pentru a sustine HOSPICE Casa Sperantei!
12 apr 2017
Sper sa va foloseasca
12 apr 2017

Eugen

316 RON
Success, Andreea!
11 apr 2017