Andreea Bogdan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cadoul tău pentru mine poate schimba o viață!

90 RON Donatii stranse
18% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 29 martie e ziua mea, iar cea mai mare bucurie pentru mine ar fi să le readuc lor zâmbetul pe buze!

Cu ajutorul vostru, persoanele bolnave de cancer în stadiu terminal și copiii cu boli limitatoare, primesc o șansă la o viață demnă!

Anul acesta nu vreau flori, ciocolată, parfumuri, rochii sau bijuterii. Imi doresc ca banii cu care mi-ai fi cumpărat mie un cadou, să meargă spre cauzele susținute de Hospice Casa Speranței. Orice donație, oricât de mică ar fi, pentru ei înseamnă speranță! Iar pentru mine, fericire! Ajută-mă să am cea mai frumoasă zi de naștere de până acum! Ajută-mă, ca împreună, să îi facem să zâmbească! :)

Suma nu contează, gestul tău mă impresionează! 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

Nicus

75 RON
La Multi Ani,Andreea ! Mult succes Fundației HOSPICE Casa Speranței in tot ceea ce face !
29 mar 2017
27 mar 2017