Le dăruiesc ziua mea copiilor ingrijiți de HOSPICE Casa Speranței

 

Simona Fleanta Fundația HOSPICE Casa Speranței

60.166666666667% Complete
1,805 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
17
Donații

HOSPICE Casa Speranţei există de 22 de ani în România pentru copii şi adulţii cu boli incurabile. Misiunea HOSPICE este de a dezvolta serviciile de îngrijiri paliative în România şi de a le face cunoscute la nivel național prin sensibilizare, promovare şi educaţie. Până acum, HOSPICE a avut în grijă peste 13.500 de persoane cu boli incurabile.

De peste 10 ani, HOSPICE Casa Speranţei derulează un proiect în care copiii beneficiarilor HOSPICE, fraţii şi surorile acestora, dar şi copiii pacientiilor care, din păcate nu mai sunt printre noi, au parte de o tabără de o săptămână având tematici diferite la Plaiul Foii. Anul acesta vrem că tabăra se se ţină la Adunaţii Copăceni, având tematica "lumea carnavalului". Această tabără de o săptămână înseamnă diferite jocuri ale copilăriei, vizite la muzeele din Bucureşti şi distracție la Aventura Parc. 

"Dăruieşte-ţi ziua" este o campanie care îmi dă şansa de a face un bine chiar de ziua mea. În loc de cadou, de ziua mea, îmi doresc să ne unim pentru cei ce au nevoie cu adevărat! Împreună putem aduce zâmbete pe chipul copiilor!

Cu donaţie minimă de 20 lei, putem face posibilă o vacanța la Adunaţii Copăceni pentru copiii, fraţii şi surorile beneficiarilor. Aceștia nu trebuie să fie lăsaţi la marginea societăţii ci trebuie să fie şi ei văzuţi! De ziua mea îmi doresc ca ei să se bucure de jocurile copilăriei şi de socializare alături de ceilalţi copii cu situaţii similare, fapt ce îi va face să simtă bucuria copilăriei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

De peste 10 ani HOSPICE Casa Sperantei demarează un proiect in care copiii pacientilor adulti tratati la HOSPICE , frații si surorile copiiilor pacienti si copiii pacientilor care din păcate nu mai sunt printre noi au parte de o tabăra de o săptămana de vacanța /tabăra avand tematici diferite la Plaiul Foii. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

17 Donații

23 Jun 2014
Congratulation on doing this for the children! Good wishes!
15 Jun 2014
La multi ani si felicitari! Vine si ziua mea, deci vreau sa ma alatur initiativei si sa devin Foundraiser. Ajuta-ma te rog.
15 Jun 2014
13 Jun 2014
12 Jun 2014
The most important thing when you have good luck in life is to share it
12 Jun 2014
La multi ani Simo! Cu tot dragul, Neli!
10 Jun 2014
LA MULTI ANI ! Felicitari pentru initiativa! Lili si Augustin
08 Jun 2014
05 Jun 2014
La Multi Ani!
05 Jun 2014
La multi ani, Simona! Felicitari pentru ceea ce faci!
05 Jun 2014
LA MULTI ANI BUNI ! Un mod minunat de a marca ziua ta de nastere !
05 Jun 2014
05 Jun 2014
La multi ani! Ma bucur ca ai ales acest mod de a-ti sarbatori ziua de nastere. Felicitari!
04 Jun 2014
:)
04 Jun 2014
La multi ani Simona si mult success Hospice! Ii cunosc de mult si stiu cat de mult bine fac.
04 Jun 2014
La multi ani, Simona!
03 Jun 2014