Cristian Iancu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE X 4

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am decis sa continui traditia alaturi de HOSPICE Casa Sperantei si, pentru a patra oara, alerg pentru ei, de aceasta data in cursa de 21K de la BUCHAREST INTERNATIONAL 21K http://www.bucuresti21km.ro/

Asa ca am nevoie din nou ;) de toata sustinerea voastra materiala si sufleteasca!

Va multumesc!

P.S.: nu uitati de cei 2% din impozitul pe venit!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

3 Donatii

Go Hospice!
12 mai 2017
Go Team Hospice! Go Cristi Smartfan!
08 mai 2017

Marian Cristian

75 RON
Go go go Oacky
06 mai 2017