Joao Firmo Serra - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Help me to Help

301 RON Donatii stranse
60.2% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Once again I join the Hospice cause, in this new challenge for me, to run the Bucharest Half Marathon. I invite you to embrace the Hospice cause and support me in this adventure!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

7 Donatii

Boa sorte, rumo a um tempo abaixo das 2 horas!
10 mai 2017
Best of Luck!!
29 apr 2017
Quero um reembolso se não ficares nos 7 primeiros!
22 apr 2017

Corina

50 RON
13 apr 2017

Ivo Portela

20 RON
És o maior!
13 apr 2017
13 apr 2017
100 RON
13 apr 2017