3 for HOSPICE – alergam pentru pacientii nostri

 

Mirela Nemtanu Fundația HOSPICE Casa Speranței

90.166666666667% Complete
2,705 RON
Donations raised
3,000 RON
Target
15
Donations
I want to donate!

Alergam, alergam permanent – pentru lucruri care conteaza sau nu, manati de cotidian, ambitii, vise. Alergam mereu pentru un “maine” mai bun.

In acelasi timp, langa noi sunt oameni care nu mai pot alerga, care se lupta pentru un “azi” si pentru viata lor. Fiecare dintre noi avem ambitiile noastre, alergarea noastra, dar nimic nu se compara cu stresul si lupta continua pe care ti le generaza povara unui “azi” apasat de o boala incurabila. Este o lupta crunta, permanenta si istovitoare, atat pentru pacient, cat si pentru familia sa. O lupta pe care, din pacate, in Romania inca multi bolnavi o pierd inainte de a avea o sansa reala in a lupta. Mult prea multi...

Pe 14 mai voi alerga din nou, ca un gest de sustinere pentru cei care nu mai sunt si familiile lor, pentru cei care sunt si care inca lupta, pentru cei care au luptat si au castigat si pentru pacientii HOSPICE Casa Sperantei carora vrem sa le oferim putere sa lupte cu demnitate in fiecare zi din viata lor.

Voi alerga mai ales pentru toti micii nostri pacienti, suflete dragi cu zambete largi pe buze, de la care invat in fiecare zi ce este mai important in viata si ce inseamna speranta adevarata.

Asa ca ajutati-ma sa le mentin speranta si optimismul, sa ii ajut in “alergarea” lor. Apelez la voi pentru a fi alaturi de echipa HOSPICE Casa Sperantei – iar donatiile voastre conteaza.

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

15 Donations

Mi, anul asta mai e cum mai e insa la anul vreau sa te vad la profesionisti. Sigur jumatati/sferturi de masura nu te caracterizeaza !
08 May 2017
07 May 2017

Olanda

150 RON
Run, have Fun and keep high the Hospice Sun
04 May 2017
Go go go Mirei!
03 May 2017
03 May 2017
03 May 2017

Anonymous

300 RON
24 Apr 2017
Succes Mirelush:)
24 Apr 2017

Alina si Eugen Neacsu

50 RON
Felicitari pentru munca voastra! Sa va dea Dumnezeu putere sa aduceti speranta cat mai multor oameni care au nevoie de ajutor!
23 Apr 2017

Anonymous

75 RON
Va sustin din toata inima si va admir pentru eforturile pe care le depuneti pentru a aduce o raza de lumina si de speranta in sufletul acestor oameni atat de incercati!
23 Apr 2017
Run, run and run! :)
23 Apr 2017
Bafta Mirela & Team de la prietenii din Canada!
22 Apr 2017
150 RON
22 Apr 2017

Anca

200 RON
Go Mire!
20 Apr 2017

Anonymous

100 RON
Succes!
19 Apr 2017
Mirela Nemtanu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
3 for HOSPICE – alergam pentru pacientii nostri