Carmen Negoita - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru demnitate!

310 RON Donatii stranse
62% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ne facem mereu multe, multe planuri pentru noi si pentru familiile noastre. Cateodata uitam sa ii includem in ele pe cei din jurul nostru. Este momentul ca, de cateva ori pe an, sa ne straduim putin pentru cei care nu mai pot sa isi faca planuri. M-am decis sa alerg la Semimaratonul Bucuresti pentru ca persoanele diagnosticate cu boli incurabile sa poata trai in demnitate. HOSPICE face asta de 25 de ani. Acum am ocazia sa ma alatur si eu demersului si sa alerg in Team HOSPICE. Vino alaturi de mine si impreuna vom ajuta si mai mult! Iti multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

3 Donatii

ProductLead - Succes !
19 mai 2017
100 RON
Go go go!
13 mai 2017
Haideti sa ii ajutam sa aiba o viata frumoasa si demna.In felul acesta ne aratam recunostinta si invatam sa apreciem mai mult toate lucrurile bune si frumoase din propria viata.Fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
02 mai 2017