Alexandru Harasim - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Sustine alergarea care, pesemne candva, ii va ajuta pe altii sa poata alerga la randul lor

1,500 RON Donatii stranse
75% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

O alergare care nu mai este despre mine, ci despre un scop superior - ajutorarea celor care au mai multa nevoie. Donatia ta va merge catre HOSPICE Casa Sperantei care va sustine servicii de ingrijire paliativa pentru cei ce sufera de boli incurabile. Fa o fapta buna si sustine aceasta cauza!

Iar in timpul cursei, cand imi va fi cel mai greu (si cu siguranta va fi), imi voi aminti ca alergarea a devenit  despre cu totul altceva decat pana acum: despre tine, care ai contribuit cu generozitate si, in special, despre cei ce vor beneficia de ajutorul tau. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

7 Donatii

Succes!
14 mai 2017
13 mai 2017
150 RON
12 mai 2017
Te sprijin cu drag si donez din toata inima! Mama
12 mai 2017

Cristina

100 RON
12 mai 2017
09 mai 2017

Anonymous

500 RON
05 mai 2017