Daniela Iancu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

EVERY STEP COUNTS!

300 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dear friends, I am running again the Bucharest Halfmarathon for HOSPICE Casa Sperantei. It is a small action from my side, but you are many, with warm hearts! Together we can show that we care! We can help HOSPICE team to continue this great mission. Donate a small amount and you can be a part of it! I will be running on 14th of May. Thank you!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

150 RON
Mult Noroc
04 mai 2017

Mari

150 RON
03 mai 2017