Adriana Petrescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Daruieste o clipa de fericire

295 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am cea mai frumoasă meserie din lume: sprijin oamenii să trăiască sănătoși, fericiți și în abundență. Zilnic îmi trec pragul cei care vor să depășească o situație grea care le stă în calea visurilor. Și împreună reușim de fiecare dată să găsim calea.

Și noi suntem norocoșii.

Nu de același noroc au parte toți oamenii. De acea te invit să dăruiești puțin din ce ai tu. Poți să dăruiești timp, bani sau un simplu share la mesajul acesta. Gestul tău care poate părea mic, ajută un om să mai trăiască o zi în plus, ajută un copil să zâmbească și te ajută pe tine să simți că ai putut face o faptă bună.

Știu că ai timpul ocupat și zilele trec repede dar te invit să schimbi rutina: vino alături de mine pe 14 Mai și aleargă pentru o viață. Donează pentru un zâmbet și bucură-te de energia celor care deja au spus ”DA” acestei inițiative. Suntem mulți, veseli, frumoși și dornici de noi prieteni.

Și pentru că vreau să ne cunoaștem și să te îmbrățișez pentru că dăruiești puțin din sufletul tău frumos, te aștept sâmbăta asta, 6 Mai, ora 9:00 în curtea Hospice Casa Speranței să bem cafeaua împreună și să facem un antrenament ușor de cunoaștere.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

Anonymous

50 RON
06 mai 2017
04 mai 2017
03 mai 2017

Anonymous

150 RON
03 mai 2017