De cand alerg zambesc mai mult

 

Narcisa Natea Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cand alerg sunt eu, asa cum sunt si cum vreau sa fiu. Ma simt libera si privesc lumea de la inaltimea ochilor mei (ma rog, a ochelarilor e corect spus) si constientizez ce mica sunt in lumea asta mare si ma bucur de tot ce ma inconjoara. E lumea mea cu fluturi si culori.

Cand alerg ma cunosc si ma descopar cu fiecare pas. Ma imprietenesc cu gandurile bune si cu cele rele, alung stresul si bolile. Cunosc muschi pe care nu stiam ca ii am, invat sa imi dozez efortul, invat sa respir, invat sa ma bucur de fiecare kilometru parcus si de fiecare pas. Fac cunostinta cu vantul, ploaia, noroiul, soarele si imi doresc sa imi devina aliati. Descopar ca durerea nu e totdeauna un lucru rau. Fac lucruri de care nu stiam ca sunt in stare sa le fac si descopar ceva nou la mine si in jurul meu in fiecare zi. Vreau sa imi cunosc limitele si sa ma provoc sa fiu mai buna.

De cand alerg, zambesc mai mult (asa mi se spune) si am mai multa incredere in mine. Stiu ca tine de mine sa fiu un om mai bun si ca schimbarea a inceput cu primul pas alergat si, la fel, tine de mine sa continui.

Alerg pentru ca ma simt bine si fac ceva pentru mintea, trupul si sufletul meu si pot fi alaturi de cei care nu pot alerga desi si-ar dori. Hai in echipa Hospice ! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Narcisa Natea : Fundația HOSPICE Casa Speranței
De cand alerg zambesc mai mult