Faptele bune conteaza - Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei

 

Bianca Dumitriu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
620 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații
Salut. Numele meu este Bianca Dumitriu și tocmai ce am implinit de curand 29 de ani. Sunt un om norocos, curajos si cumplit de recunoscator pentru sănătatea pe care o am. În timpul liber îmi place să merg pe munte, să alerg, să-mi vizitez părinții, să mă bucur de viață.
În urmă cu 4 ani am interactionat pentru prima data cu un bolnav de cancer. N-am cuvinte la îndemâna să vă descriu ce-am simtit. Un Hău de neputință. De atunci mă implic cum pot în susținerea cauzelor sociale și încerc să-i ajut direct sau indirect pe cei care au nevoie de mine. Cred cu tărie în oameni și în natura lor bună. Și mai cred în sentimentul de mulțumire sufletească pe care-l ai după ce ai făcut un lucru bun.

Pe 21 mai, alerg la Maratonul International al Brasovului pentru copiii în stare gravă, care au nevoie de îngriji paliative. Te poți implica și tu în ajutorarea acestor copilași printr-o donație la îndemână/ Te invit și pe tine să fii alături de mine și să mă ajuți să dăruim acestor copii un dram de liniște.

Multumesc,

Bianca


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incurabilă. Înscrie-te la Brasov International Marathon și susține cauza HOSPICE. Devino fundraiser și nu lăsa ca o boală incurabilă  să distrugă copilăria unui micuț. Deschide-i ușa camere

 

10 Donații

20 May 2017
11 May 2017

Anonymous

30 RON
11 May 2017
11 May 2017

Bv

150 RON
09 May 2017
06 May 2017

Alex

75 RON
Succes!
06 May 2017
Ne vedem la start pe 21 Mai ;)
05 May 2017
frumos
05 May 2017
05 May 2017