Irina Barla - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg si anul acesta pentru HOSPICE

410 RON Donatii stranse
41% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg și anul acesta pentru HOSPICE Casa Speranței - fundația care oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților suferind de boli incurabile. Alerg pentru medicii, asistenții, îngrijitorii, pentru tot personalul fără de care n-ar fi posibilă petrecerea cu demnitate și în iubire a ultimelor zile de viață. Un efort uman incalculabil, neprețuit, care trebuie susținut, pentru că fără oameni ca ei finalurile ar fi mult mai triste… Vă mulțumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

7 Donatii

12 mai 2017

Anonymous

50 RON
Succes!
11 mai 2017

Anonymous

30 RON
09 mai 2017
09 mai 2017

Anonymous

50 RON
08 mai 2017

Mihaela

100 RON
succes și să fie de folos!
08 mai 2017
Go! Go! Go! :)
08 mai 2017