Laura Musuroaea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

#LMneverstops for Hospice

530 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg cu un scop. Si nu unul personal de genul, vreau sa slabesc. Nu. Alerg pentru a ajuta niste copii si adulti cu boli incurabile. Alerg pentru niste oameni care au nevoie. Acest gand ma ajuta de o luna si putin de fiecare data cand urc pe banda la sala sa ma antrenez pentru semimaraton. Si acelasi gand ma va ajuta si pe 14 mai sa duc cursa pana la final.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

7 Donatii

Catalin

100 RON
11 mai 2017

Andrei

100 RON
11 mai 2017

Gabi

100 RON
11 mai 2017

Philip

50 RON
09 mai 2017

Mary

30 RON
09 mai 2017

Lia

100 RON
09 mai 2017

Fuzzy

50 RON
08 mai 2017