Alexandra Matei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un zambet pentru pacientii HOSPICE

580 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragostea este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt, este tot ceea ce avem mai bun in noi, iar din dragoste pentru oameni, imi doresc sa pun o caramida la constructia unei mici fabrici de fericire cu visuri frumoase, unde nu se ia nicio pauză de la copilarie .

Imi doresc foarte mult ca oamenii sa dispuna de un loc in care sa fie fericiti, sa poata sa spere, sa zambeasca si sa nu inceteze niciodata sa viseze. Un loc care se numeste Hospice Casa Sperantei, specializat in ingrijirea paliativă si vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

Locul acesta trebuie sa existe iar noi trebuie sa contribuim un pic mai mult la  existenta lui, prin putinul pe care-l putem oferi. Nu cred ca este complicat si ca este doar o aparenta. Prin lucruri si gesturi simple, putem face mult.

Daca si voi sunteti de aceeasi parere cu mine, va rog sa ma sustineti cu o fapta buna chiar aici pe pagina mea.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

11 Donatii

Ștefan Buscu

30 RON
12 mai 2017
11 mai 2017
185 RON
Go Andrutz! :*
10 mai 2017

Cristina Manastureanu

15 RON
10 mai 2017
10 mai 2017

Vlad Horea

20 RON
10 mai 2017
09 mai 2017
09 mai 2017
09 mai 2017
09 mai 2017
09 mai 2017