Uite ce vreau de ziua mea!

 

Georgiana Idriceanu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,015 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De câţiva ani, nu-mi mai doresc de ziua mea decât timp. Pentru mine, pentru treburi care n-au legătură cu copiii sau cu casa, pentru stat degeaba sau pentru dezvoltare personală. Întotdeauna le zic oamenilor pe care-i invit la ziua mea: "Nu te stresa cu cadoul, tu doar vino!" - şi, ghici ce: niciodată nu vin cu mâna goală! Că "timp" nu prea au de unde-mi aduce.

Aşa că, anul ăsta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, o cauză care năzuieşte să schimbe un pic în bine viaţa copiilor afectaţi de boli rare, cu speranţă de viaţă limitată. O donaţie către această cauză e un cadou pe care-l poate face oricine şi care va folosi destinatarului infinit mai mult decât mi-ar folosi mie un parfum sau nişte bijuterii.

Împreună suntem mai buni şi putem ajuta societatea să fie mai bună, îmbunătăţind viaţa acestor copii!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

9 Donații

La multe bucurii!
15 Jul 2017

Anonymous

100 RON
14 Jul 2017
felicitari Idri!
10 Jul 2017

D.

30 RON
La multi ani! :)
10 Jul 2017
10 Jul 2017

Adina

50 RON
La multi ani! În avans :p
06 Jul 2017
La multe bucurii!
03 Jul 2017

Anonymous

300 RON
La multi ani, copii!
03 Jul 2017
La multi ani cu vise indeplinite!
03 Jul 2017
Georgiana Idriceanu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Uite ce vreau de ziua mea!