CADOUL MEU PENTRU COPII!

 

Liviu Teodorescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

4.3333333333333% Complete
130 RON
Donations raised
3,000 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

Astazi, de ziua mea, ma alatur echipei de fundraiseri de la HOSPICE Casa Sperantei. Si vreau, impreuna cu voi, sa redam sansa si speranta. Impreuna suntem mai puternici si cred ca putem sa ne facem un viitor mai frumos, doar daca avem grija de unii de ceilalti.

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face este sa donezi catre HOSPICE Casa Sperantei pentru a schimba viata copiilor care traiesc cu o boala incurabila.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donations

Anonymous

50 RON
31 Jul 2017

Anonymous

30 RON
18 Jul 2017
La multi ani si la multe fapte bune in continuare!
13 Jul 2017
Liviu Teodorescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
CADOUL MEU PENTRU COPII!