Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Raluca Bieltz Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
650 RON
Donations raised
500 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Imi donez ziua de nastere Editia a 2a! :)

Anul trecut, cu ajutorul vostru am donat 1725 ron catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, bani care au ajutat la ingrijirea copiilor si adultilor din centru!

Si anul acesta va rog sa fiti alaturi de mine iar in loc de flori si bomboane, sa donati catre aceeasi cauza!

Donatia se face online, 100% sigur.

Va multumesc mult!!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

2 Donations

Anonymous

150 RON
31 Jul 2017

Anonymous

500 RON
No Tr_ _ _ _ E
20 Jul 2017
Raluca Bieltz : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou de ziua mea