Cristian Iancu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Hospice X5

280 RON Donatii stranse
56% Complete
500 RON Target
3 Donatii
55 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Am decis să continui tradiția alături de HOSPICE Casa Speranței și, pentru a cincea oara, alerg pentru ei, de această dată în cursa de 21K de la http://bucharest-marathon.com/  

Pentru cei care au nevoie de HOSPICE, orice sumă este importantă de la 1 leu la cât vă lasă inima, gândiți-vă că banii donați nu sunt pierduți și cineva îi folosește în cele mai bune scopuri de pe pământ!  

Așa că am nevoie din nou ;) de toată susținerea voastră materială și sufletească!  

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

Super smartfan
18 aug 2017
Go Team Hospice
17 aug 2017
Go go go
17 aug 2017