Gerda Maria Dumitru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Gerda inoata 16 km pentru HOSPICE in Marea Adriatica

200 RON Donatii stranse
20% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La intoarcerea de la Bosfor am primit minunata si muuuult asteptata veste: " Gerduta... gata!!! Pregateste-te mergem in Croatia, te-au acceptat la concurs si ai primit invitatia!!!"
Acestea au fost cuvintele care m-au facut sa urluuuu de fericire!!!
Am primit dupa 6 luni cat am stat pe lista de asteptare ivitatia la unul din cele mai TARI Si Grele Maratoane de Inot din lume, unde este o limita de 15-20 de locuri la feminin din lume elita,unde acceptarea la start se face doar pe baza de CV.
FAROS SWIMMING MARATON 16 KM in Marea Adriatica 30 august 2014: http://farosmarathon.com/swimming-route/ 
Voi fii prima femeie din ROMANIA care participa la o astfel de competitie si asta ma face sa fac tot posibilul sa fac un rezultat cat mai bun!

Voi inota acesti 16 km cu HOSPICE Casa Sperantei in gand, iar acest lucru sper ca ma va impinge catre un rezultat cat mai bun.

Va astept sa ma sustineti prin donatiile voastre, pentru a le da speranta celor care au nevoie cel mai mult de ea!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Faros Marathon Croația 16 km ~ 2014

FAROS SWIMMING MARATON 16 KM in Marea Adriatica 30 august 2014 este unul din cele mai TARI Si Grele Maratoane de Inot din lume. In ultima sambata a lunii august, in orasul vechi al insulei Hvar, pe

3 Donatii

100 RON
05 sep 2014
Cred cu tarie in oamenii talentati si pasionati de munca lor, iar tu Gerda esti unul dintre ei! Iti doresc mult succes!
20 aug 2014
La multi ani pentru vineri si bafta multa la cursa asta nebuna! iti tin pumnii si sunt alaturi de tine! :)
11 aug 2014