Adrian Agacitei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

150 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

M-am înscris la Maratonul București din dorința de a pune umărul, atât cât pot, la îndeplinirea telului HOSCPIE. Sper că mica mea contribuție sa aducă o raza de speranța în rândurile celor pentru care HOSPICE incearca sa faca o lume mai buna.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

5 Donatii

Go, Adi! :-*
08 oct 2017

Anonymous

10 RON
Bafta
08 oct 2017
05 oct 2017

Anonymous

20 RON
Multa bafta Adi!
24 sep 2017
24 sep 2017