Tibi Borza - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

165 RON Donations raised
100% Complete
150 RON Target
4 Donations
I want to donate!

 

Am ajuns sa cunosc Hospice Casa Sperantei prin ochii Mirelei Nemtanu. Am lucrat cativa ani impreuna inainte ca ea sa ajunga la Hospice si am ramas prieteni buni. Daca astazi nu as avea deloc acces la informatii si locuri de unde sa ma documentez, si la o poveste cu iz de cafea (si o inghetata) Mirela mi-ar spune ca are un proiect fain care are nevoie de ajutorul meu, as fi acolo, in a heart beat. Dar cum nu este doar despre mine, am decis sa lansez invitatia (si) catre voi. Oameni faini care vreti sa dati o mana de ajutor oamenilor la fel de faini sa faca lucruri bune intr-o tara care are loc destul pentru povesti de succes.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

4 Donations

Spor si la mai bine!
09 Oct 2017
09 Oct 2017
09 Oct 2017

Anonymous

30 RON
09 Oct 2017