Malina Dumitrescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cadoul meu va fi zimbetul lor

1,535 RON Donatii stranse
76.75% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cel mai frumos dar de ziua mea ...

Anul trecut cel mai frumos dar de ziua mea a fost cel al prietenilor mei minunati, cu ajutorul carora am adus zambete si ingrijire cu dragoste pentru cei suferinzi. 

Va multumesc ca imi ajutati si anul acesta sa fim generosi impreuna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

6 Donatii

Pentru ca ești o inspirație pentru noi toți și nu putem decât să ne bucurăm că avem privilegiul să-ți stăm alături. Pentru că ești un om cum ne-am dori să fie mai mulți in lumea asta. Și pentru că faci cel mai bun tort cu mac :) La mulți ani, dragă Mălina, să ne trăiești! (colegii tăi)
03 nov 2017

Anonymous

500 RON
La multi ani, cu drag!
03 nov 2017
100 RON
La multi ani!
22 oct 2017

Anonymous

400 RON
La multi ani!
21 oct 2017
Generozitatea si dorinta de a ajuta sa va fie rasplatita inzecit cu sanatate si belsug!
11 oct 2017

Robert

100 RON
Pentru o cauză bună, susţinută de un Om Bun, prieten drag.
10 oct 2017