Claudiu Antal - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Sustinem impreuna cauza HOSPICE!

501 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În ianuarie am avut privilegiul de a da un interviu pentru Select News (pe care îl puteţi găsi aici), interviu în care am promis că mâ voi întoarce din Amsterdam cu forţe proaspete, gata să mă implic din nou pentru cauza HOSPICE Casa Speranţei.

Ei bine, iată-mă!

Mulţi dintre voi ştiţi deja cu ce se ocupa HOSPICE şi cât de important este acest ONG pentru mine. De asemenea, ştiţi şi câtă nevoie are de toată susţinerea noastră, oricum o putem noi oferi. În octombrie voi susţine cauza HOSPICE la Bucharest International Marathon 2014, fiind pregătit să alerg 21 de kilometri  (semi-maraton).

Dar nu o pot face fără ajutorul vostru.

Aşadar, susţineţi şi voi HOSPICE Casa Speranţei printr-o donaţie şi haideţi să alergăm pentru cei care au cea mai mare nevoie de un zâmbet!

***

In January I had the privilege of giving an interview for Select News (found here), interview in which I promised that I will come back from Amsterdam with a new energy, ready to dedicate myself again to the HOSPICE Casa Speranţei cause.

Well, here I am!

Many of you already know about the activity of HOSPICE and what this NGO means to me. Moreover, you know that it needs our full support, however we may offer it. In October I will support the HOSPICE cause at the Bucharest International Marathon 2014, ready to run 21 kilometers (half-marathon).

But I cannot do it without you.

Therefore, offer your support as well to HOSPICE Casa Speranţei through a donation and let’s run for the ones that are in most need for a smile!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

10 Donatii

04 oct 2014
26 sep 2014
26 sep 2014
26 sep 2014
Sa alergi cu numele meu tatuat pe fata.
11 sep 2014
Fingers crossed sa fie, daca tot n-ai vrut break a leg!
02 sep 2014
29 aug 2014
go klu!
27 aug 2014
26 aug 2014
:)
25 aug 2014