Andrei Wilhelm - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Dăruiește viață zilelor, nu zile vieții!

733 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut!

Numele meu este Andrei-Wilhelm Anghel, sunt medic rezident radioterapeut si pe data de 13 Mai alerg la cursa 21k VOLKSWAGEN BUCHAREST HALF MARATHON pentru a susține cauza Fundației Hospice Casa Speranței. Apreciez toate lucrurile minunate pe care aceștia le fac pentru a reda speranța si demnitatea unor oameni care se luptă cu o boală incurabilă.

Cei care stiu cat de strânsă este legatura dintre starea sufletească, reprezentata de curaj, speranța si imunitatea organismului, vor intelege de ce pierderea brusca a acestora poate fi fatala.

Fa ce poti, cât inca mai poti, cat de bine poti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

7 Donatii

Anonymous

30 RON
10 sep 2018
16 apr 2018
Succes!
24 mar 2018

Anonymous

50 RON
23 mar 2018

Sorin

53 RON
Keep up the pace!
19 mar 2018

Anonymous

300 RON
10 mar 2018
16 feb 2018