Alerg cu inima pentru pacientii HOSPICE

 

Claudia Neciu Fundația HOSPICE Casa Speranței

85% Complete
425 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Prin acest simplu gest, imi doresc sa aduc omagiu vietii oferind speranta, alinare copiilor si adultilor aflati in lupta cu bolile necrutatoare. 

Puteti contribui si voi alergand alaturi de mine sau donand, pentru o oferi la randul vostru speranta si alinare acestor oameni.

Nu exista suma mica, orice suma conteaza.

Impreuna vom reusi, vom fi cu adevarat o echipa, una antrenata in fapte bune.

Astfel, cu sprijinul vostru ma voi califica pentru cursa de 10k individual / Semimaraton Bucuresti 2018.

Iar cu suma obtinuta din donatiile voastre, HOSPICE Casa Sperantei va achizitiona cele necesare, pentru a oferi gratuit servicii de specialitate si complete in ingrijirea paliativa a copiilor si adultilor incercati de un diagnostic limitator de viata.

Multumesc, echipa antrenata in fapte bune!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton - 21.097 km- Ștafetă - Echipa de 3 persoane, 7 km + 7 km + 7.1 km - Cursa

 

8 Donații

Iuli

50 RON
18 May 2018

Claudia Claudia☺

100 RON
Pt ca imi pasa, pt ca inteleg durerea, pt ca vreau sa fac ceva, atat cat pot, nu doar sa privesc din exterior.
26 Apr 2018

Lori

45 RON
Stiu ca poti.
25 Apr 2018

Anonymous

20 RON
16 Apr 2018

Iepurasul

100 RON
Respect. Paste Fericit!!!
06 Apr 2018

Petre

50 RON
Succes, Claudia!
11 Mar 2018

Anonymous

30 RON
Toata stima, continua!
05 Mar 2018

Simona

30 RON
GO, GO Clau!
24 Feb 2018
Claudia Neciu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg cu inima pentru pacientii HOSPICE