Andreea Gray - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam pentru Speranta

90 RON Donatii stranse
6% Complete
1,500 RON Target
3 Donatii
123 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

 Alergăm pentru SPERANŢĂ 

Dragă oaspeteîți mulțumim că ai trecut pragul paginii noastre de  FUNDRAISING si ca ești alături de noi prin donatia ta!

 Pe 13 Mai 2018 vom alerga in cadrul Bucharest Half Marathon (Alina, Andreea & Cristina in cursa de semi-maraton, echipa de stafeta & Ross in cursa de 10km).

Ne dorim sa folosim aceasta provocare in numele facerii de bine si deci organizam cu aceasta ocazie o campanie de strangere de fonduri in scop caritabil, pentru Hospice Casa Sperantei.

HOSPICE CASA SPERANŢEI acordă servicii specializate (numite „îngrijiri paliative”) persoanelor care suferă de boli incurabile, în așa fel încat bolnavul – adult sau copil – să se poată bucura de o cât mai buna calitate a vieţii și de un cât mai bun confort, fără durere sau alte simptome neplacute, alături de cei dragi.

 

Oricat de puţinul nostru, poate face o diferenţă! Împreună suntem mai buni!         

Îți mulțumim pentru sustinere!

 

Cu mult drag, Alina, Cristina, Andreea & Ross 

aka #Antrenate&Cafeinate & #WifeMadeMe

#RunInBucharest #HospiceCasaSperantei #AlergamPentruSperanta 

--------------------------

MISIUNEA HOSPICE:

Îngrijim cu profesionalism și dăruire copii și adulți care trăiesc cu o boală incurabilă, oferind servicii specializate pentru ei și familiile lor. Dezvoltăm îngrijirea paliativă la nivel naţional și internațional prin informare, educație, consultanță și îmbunătățirea legislației.

Pentru a afla mai multe despre Hospice Casa Sperantei: https://www.hospice.ro/

---------------------------- 

Dacă îți place ideea,  poți folosi si tu platforma Galantom pentru a susține o cauză dragă ție: galantom.ro/daruiesteziuata.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Dezvoltarea ingrijirii paliative in sud-estul Europei

Dezvoltarea ingrijirii paliative in sud-estul Europei

3 Donatii

Good luck!
10 mar 2018
GO Gele!
08 mar 2018

Anonymous

30 RON
Good luck, girls!
23 feb 2018