Don't wish for it, work for it

 

Violeta Slavitescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
605 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In 34 years, nothing came easy to me.A job, a house, a future – I have worked hard for everything.

There were times when I fought for a better tomorrow, then came times when I fought to survive. What I`ve learned on the way is that no dream should stay a dream.

We already have all we need to make it happen.

My wish is to help as many people as I can.

On May 12, in order to raise awareness, I will run for Hospice Casa Sperantei at the Bucharest marathon. Please support our cause by joining our team or donate to Hospice by accessing the link below.

Your action will make a huge difference in someone`s life.

Let`s not just hope for the best – let`s work for the best!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton - 21.097 km- Ștafetă - Echipa de 3 persoane, 7 km + 7 km + 7.1 km - Cursa

 

7 Donații

Anonymous

100 RON
13 May 2018

Anonymous

150 RON
Mult succes, Violeta! Sa ai picioare vrednice si mult phun!
13 May 2018

Anonymous

50 RON
Good luck! You can do it!
12 May 2018

Dorotheea Giolfan

50 RON
Multa bafta, Vio!!! Sunt alaturi de tine! Te imbratisez cu drag!
12 May 2018
150 RON
12 Apr 2018

Anonymous

75 RON
Simpatia si respectul meu! Ma simt norocos ca te cunosc! Ramai asa cum esti, avem nevoie de multi ca tine! Szia!
14 Mar 2018

Laurentiu

30 RON
Baftă Vio , ține-o tot așa. Have fun. Felicitări pentru tot ce faci !
13 Mar 2018
Violeta Slavitescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Don't wish for it, work for it