Alerg in beneficiul copiilor de la HOSPICE pentru deschiderea noului centru de la Adunatii Copaceni!

 

Claudiu Retea Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
899 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ma alătur cu tot dragul #TeamHOSPICE în strângerea de fonduri pentru copiii care au atâta nevoie de noi toți. În aprilie, voi alerga pentru acești copii, pentru că știu că în acest mod voi face o diferență în viața lor. Cred în HOSPICE și în determinarea lor de a crea clipe de viață cu demnitate și a aduce bucurie în viața micilor pacienți. Soția mea este pshiholog și coordonatorul centrului de zi pediatrie, așa că am putut vedea ce înseamnă HOSPICE pentru acești copii și impactul pozitiv pe care-l are în viețile lor. Aproape de București, la Adunații Copăceni, HOSPICE va deschide în acest an un nou centru, dedidcat exclusiv copiilor care înfruntă diagnostic incurabile și famiilor lor. Cu toții putem face ceva concret pentru a ajuta.Lucrul concret pe care eu pot sa il fac este să alerg la London Marathon 2018. Lucrul concret pe care voi puteți să îl faceți este să donați, atât cât puteți- din puțin se face mult.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Maratonul din Londra (Virgin Money London Marathon) este un eveniment de alergare de cursă lungă organizat la Londra, în Marea Britanie, fiind pe locul trei ca mărime după Great North Run și Great Manchester Run. Prima ediție a avut loc pe 29 martie 1981 și, de atunci, a avut loc în primăvara fiecărui an. Data de 26 aprilie 2015 marchează cea de-a 38-a ediție consecutivă a acestui fa

 

10 Donații

16 Apr 2018

Silviu

100 RON
Mult Succes!
09 Apr 2018
Mult succes, Claudiu!!! Îți ținem pumnii!
28 Mar 2018

Simona

150 RON
Bravo Claudiu! Tinem pumnii.
28 Mar 2018

Liviu

30 RON
Claudiu, m-as fi alaturat si eu la Londra, dar ai anuntat tarziu si mi-am facut alt program. Dar pentru Hospice incapem in aceeasi teaca. Succes!
28 Mar 2018

Anonymous

42 RON
Hai Claudiu! Multumim pt efortul.
22 Mar 2018

Andrei

100 RON
Bafta Claudiu!
22 Mar 2018

Bafta!

75 RON
21 Mar 2018

Anonymous

30 RON
Succes!
21 Mar 2018

Anonymous

42 RON
Baftă, Claudiu!
20 Mar 2018
Claudiu Retea : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg in beneficiul copiilor de la HOSPICE pentru deschiderea noului centru de la Adunatii Copaceni!