Maria Mocanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

PENTRU DEMNITATEA SUFERINTEI BOLNAVILOR INCURABIL SI TIMPUL LOR…

320 RON Donatii stranse
100% Complete
250 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt voluntar si alerg cu drag in spirit caritabil pentru principii in care cred cu adevarat.

In Mai 13 la Semimaratonul Volkswagen 2018 voi alerga in echipa  HOSPICE cu speranta ca, intr-o zi va fi recastigata demnitatea suferintei bolnavilor si sistemului de sanatate si in aceasta tara.

Incerc sa va incurajez sa alergati si va rog sa fim “o clipa” in echipa care prin ingrijirea paliativa da speranta “Celor din lumea fara de speranta”.Imi doresc sa ajutam oamenii care sufera de boli grave sau incurabile pentru ca acestia sa beneficieze de servicii specializate de ingrijiri paliative, iar familiile acestora sa aiba acces la servicii de sprijin si consiliere.

Sa alergam impreuna pentru un zambet sau poate, cine stie, pentru o viata!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

7 Donatii

11 mai 2018

Claudia Claudia

30 RON
Toata stima pt tot ceea ce faceti pt HOSPICE Casa Sperantei!
25 apr 2018

Madalina si Stefan

100 RON
17 apr 2018

Anonymous

10 RON
Respect!
05 apr 2018

Pompiliu

25 RON
Mult succes !
02 apr 2018
Spor la alergat, mami! Te iubim si apreciem! Toate cele bune tuturor!
02 apr 2018

Anonymous

25 RON
Felicitari Floare de Colt !
30 mar 2018