Carmen Vicoleanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE la primul meu maraton

400 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu sunt o alergatoare de performanta dar sunt o altruista convinsa si pentru ca urmaresc de cativa ani faptele bune ale ,,familiei Hospice”, m-am hotarat anul acesta sa sprijin si eu catusi de putin aceasta activitate. Este primul maraton la care particip si  sper sa nu ii dezamagesc pe pacientii Hospice care au nevoie de orice speranta care sa le prelungeasca zambetul si speranta.

Daca doriti sa contribuiti si voi alaturi de mine, sa aducem impreuna un zambet, sa prelungim o speranta sau o bucurie pentru niste oameni si copii care doar la asta mai spera, va rog sa va alaturati  gestului meu.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

4 Donatii

11 mai 2018

Madalina Iosif

30 RON
28 mar 2018

Cristian Niculescu

300 RON
O excelenta. Bafta !
28 mar 2018
Bafta, sefa!
27 mar 2018