Stafeta OPTIMISTILOR @TeamHOSPICE

 

Mirela Nemtanu Fundația HOSPICE Casa Speranței

35.55% Complete
1,422 RON
Donations raised
4,000 RON
Target
6
Donations
I want to donate!

Nicio cursă nu e prea lungă, niciun obstacol nu e prea greu și niciun semimaraton nu e de neterminat atât timp cât la finiș e zâmbetul unui pacient HOSPICE care are nevoie de ajutor!

Și pentru că în lumea noastră de la HOSPICE, zâmbetul este un barometru fidel al optimismului, noi - Mirela Nemțanu (CEO HOSPICE Casa Sperantei), Emma Zeicescu (realizator Perfect Imperfect TVR1), Alex Dona (Managing Director Times New Roman) și Robert Olănescu (prieten apropiat HOSPICE Casa Sperantei) - suntem Echipa Optimiștilor și vom alerga împreună la semi-maraton pentru a aduce și mâine un zâmbet în viața pacienților HOSPICE. De fapt de alergat vom alerga Emma, Mirela și Robert, dar pentru că faptele bune se fac și mai cu spor în echipă completă, Alex va fi antrenorul nostru oficial de optimism.

 

Este a doua oară cand vom alerga ca Stafeta Optimiștilor in #TeamHOSPICE și o facem cu drag pentru ei – pentru pacienții Hospice.

Ajută-ne să le menținem optimismul! Este simplu. 10 lei înseamnă masa un pacient, 25 de lei înseamnă o zi în centrul de zi pentru un copil sau un adult care suferă de o boală incurabilă, iar orice donație înseamnă o doză de optimism în viața celor care au atâta nevoie.

 

Pentru ei, copiii și adulții care înfruntă cu mult curaj un diagnostic incurabil, vă invitam sa ne susţineţi.

Noi alergăm, voi donaţi, ei zâmbesc.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton - 21.097 km- Ștafetă - Echipa de 3 persoane, 7 km + 7 km + 7.1 km - Cursa

 

6 Donations

Anonymous

50 RON
Mult succes!
17 Apr 2018

Valerică

222 RON
17 Apr 2018

Stef

50 RON
16 Apr 2018

Anonymous

100 RON
06 Apr 2018
06 Apr 2018
Go go go Mirela!
06 Apr 2018
Mirela Nemtanu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Stafeta OPTIMISTILOR @TeamHOSPICE