Alexandra Sandu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Dăruiesc ziua mea pentru pacienții Hospice Casa Speranței

185 RON Donatii stranse
26.428571428571% Complete
700 RON Target
3 Donatii
8 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales să dăruiesc ziua mea pentru pacienții Hospice Casa Speranței. 

Uneori suntem prinși în cotidian și uităm cât suntem de norocoși, că putem să ne bucurăm de fiecare zi fără să trăim durere, fără să respirăm frică, fără să ne gândim că se va sfârși...

Susține cu mine pacienții care au nevoie de îngrijiri paliative, pacienți care au nevoie de alinare și de îngrijiri speciale atunci când drumul lor devine din ce în ce mai îngust.

Anul acesta nu vreau cadouri, vreau să ofer speranță și demnitate. Donează!

Mulțumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

3 Donatii

La Multi Ani! Nu cred ca ai fi primit vreodata vreun cadou de la mine insa cand am vazut postarea si cuvintele scrise din suflet, a fost greu sa ma abtin sa nu fac acest cadou :)
10 apr 2018

Anonymous

100 RON
10 apr 2018

Anonymous

10 RON
10 apr 2018