Octavia Manofu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru prima data in echipa optimista de la Hospice

395 RON Donatii stranse
79% Complete
500 RON Target
8 Donatii
22 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma numesc Octavia și iubesc copiii.

Am decis sa alerg la Semimaratonul Internațional București pentru a susține Fundatia Hospice Casa Sperantei in cursa de 21 km. Am sa alerg pentru copiii cu boli incurabile și pentru toți cei pe care mi-am dorit sa ii țin de mâna și nu am putut!

Susține-ma in aceasta cauza HOSPICE contribuind cu o donație, in acest fel putem sa aducem o oaza de alinare celor mici!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

8 Donatii

19 apr 2018
Daca cineva apare in viata ta, iubeste-l.
19 apr 2018
Te iubesc pentru ce faci!
19 apr 2018
Mult succes, OM❤️
19 apr 2018
Succes !!
19 apr 2018
No one has ever become poor by giving.
14 apr 2018
13 apr 2018

Anonymous

30 RON
10 apr 2018