Îmi dăruiesc ziua pentru pacienții Hospice

 

Ana-Maria Caia Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
3,356 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
21
Donations
I want to donate!

N-am cerut niciodată cadouri de ziua mea. În primul rând că am fost așa de răsfățată tot timpul de prieteni și familie că n-am avut nevoie să o fac. În al doilea rând că sunt mult prea mândră să fac asta. Anul ăsta împlinesc o vârstă care nu se mai asortează așa de bine nici cu răsfățul, nici cu mândria, ci mai curând cu bunătatea și demnitatea, surorile mai bune ale celor două. Așa că vă cer să îmi faceți un dar voi, cei care mă iubiți, mă cunoașteți, voi, cei care poate mă citiți, prin viața cărora am trecut real sau virtual, voi, cei care m-ați făcut să mă simt mai bună și mai specială decât sunt, de multe ori în viață.

Dați-mi, așadar, o floare virtuală, faceți o mică donație în contul Hospice Casa Speranței. Floarea o alegeți voi: un buchet de ghiocei sau o orhidee costisitoare :).   

Acum o să explic puțin de ce vreau donații la Hospice Casa Speranței de ziua mea. Am avut un an cu pierderi dureroase și cu incredibile momente de fericire. Poate așa se scurg anii în general, poate uneori putem trece peste pierderi mai ușor, poate uneori trecem peste fericiri mai ușor. Anul ăsta, însă, a fost să fie intens în orice privință și m-am gândit mult la ce aș putea să nu mai am și la ce aș putea să obțin și știu despre mine că greu mi-ar fi să nu mai am demnitate și bunătate. Dacă pierderea bunătății ține mai mult de mine și mai puțin de întâmplare, pierderea demnității nu e întotdeauna o alegere. Hospice e unul dintre acele locuri în care, în societatea noastră crudă și indiferentă, demnitatea mai are o șansă. Dar ce fac ei, îngrijire pentru oamenii cu boli incurabile, nu se poate face fără bunătatea noastră.   

Vă mulțumesc și vă îmbrățișez! 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

21 Donations

1,000 RON
Donația este făcută în numele Dnei. CLaudia Dumitriu, pacientă pentru scurt timp a oamenilor minunați de la Hospice.
13 Apr 2018
Și la mai mare!
13 Apr 2018
La mulți ani buni, Ana-Maria! Succes, Hospice!
12 Apr 2018

Adrian

150 RON
La multi ani!
12 Apr 2018
12 Apr 2018
La mulţi ani răsplătiţi de lumina faptei bune!
12 Apr 2018
La multi ani frumosi, Ana! Sa fie cu sens!
12 Apr 2018

Anonymous

30 RON
12 Apr 2018

Anonymous

75 RON
La multi ani, Ana Maria! Sa luminezi si mai departe vietile celor din jur!
11 Apr 2018
La mulți ani fericiți!
11 Apr 2018
La multi ani!
11 Apr 2018

Anonymous

30 RON
11 Apr 2018
11 Apr 2018

Anonymous

150 RON
11 Apr 2018

Anonymous

75 RON
11 Apr 2018
11 Apr 2018

Anonymous

576 RON
LMA
11 Apr 2018
11 Apr 2018

Anonymous

150 RON
La mulți ani plini de binecuvântări!
11 Apr 2018
11 Apr 2018

Anonymous

150 RON
Cu mult drag!
11 Apr 2018
Ana-Maria Caia : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Îmi dăruiesc ziua pentru pacienții Hospice