Echipa Racheta - Fundația HOSPICE Casa Speranței

3 pentru Hospice, Speranta pentru toti

765 RON Donations raised
51% Complete
1,500 RON Target
10 Donations
20 Days left
I want to donate!

 

Here we go again, for the first (fast) time :)

Inarmati cu buna dispozitie (daca nu ne credeti, check the profile picture :)) si dragoste pentru sport, vom alerga cursa de semi-maraton in tricoul verde al institutiei-simbol din peisajul "oamenilor pentru oameni" romanesc - HOSPICE Casa Sperantei.

Vom alerga cu drag, vom alerga cu gandul la miile de oameni suferinzi si mai ales, vom alerga cu SPERANTA. Vom alerga cu speranta ca oamenii frumosi, ca voi, nu stau indiferenti ci iau atitudine...ei vor sa faca lumea un loc mai bun.

Va invitam sa va alaturati echipei noastre si sa ne ajutati sa atingem target-ul de min 1500 RON, donand pentru HOSPICE Casa Sperantei.

Ne vedem la finish!

 

Cu drag,

Echipa Racheta

Dragos, Razvan & Sorin


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

10 Donations

18 Apr 2018
17 Apr 2018
GO GO GO!
17 Apr 2018
16 Apr 2018
multa bafta Rotaure
16 Apr 2018
12 Apr 2018
100 RON
12 Apr 2018
12 Apr 2018
11 Apr 2018

Anonymous

100 RON
GO GO GO echipa Racheta! :)
11 Apr 2018