Dana Popa - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

637 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales sa alerg pentru Hospice Casa Speranței pentru a dărui un zâmbet, o mica speranța unor copilași cu boli incurabile a căror viata este limitată.

   De cele mai multe ori ne confruntam cu probleme care de fapt pot fi trecute cu mare ușurința, exista însă persoane care nu mai au multe zâmbete ramase, pentru ei lupta cu viata a devenit extremă.

  Cred cu tarie ca fiecare dintre noi avem motivația și le putem înveseli viața acestor copilași. 

   Fii conștient de faptul ca ești cel mai norocos pentru că acum încă mai ai o șansă, la polul opus sunt acești copilași care au primit un diagnostic crunt, iar viata lor atârnă de un fir de ață.

   Voi alerga pentru TeamHospice pentru a oferi o mângâiere, un zâmbet celor suferinzi, VINO și TU sa facem PAȘI PENTRU SPERANȚA sau poți susține cauza HOSPICE cu o simpla donație, oricât de mica ar fi ea.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

11 Donatii

Anonymous

50 RON
11 mai 2018
10 mai 2018
06 mai 2018
06 mai 2018

Anonymous

200 RON
06 mai 2018

Magda Megelea

30 RON
06 mai 2018
Reușim împreună !!
24 apr 2018

Anonymous

14 RON
24 apr 2018
23 apr 2018
20 apr 2018
20 apr 2018