Simona Lukacs - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

245 RON Donatii stranse
49% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt mama a doi copii minunati si sotia unui barbat extraordinar. Care este una din marile bucurii ale vietii noastre? Sanatatea (pentru care ii multumesc lui Dumnezeu). Am ales sa ma alatur misiunii HOSPICE la Cursa 21K  Semimaratonul Bucuresti din 13 mai 2018, pentru a doua oara (am mai alergat in 2017 pentru TeamHOSPICE) dupa ce am citit viziunea acestei echipe: in Romania, toti pacientii (copii si adulti) de boli incurabile sa beneficieze de servicii adecvate de ingrijire paliativa, la momentul potrivit, pentru a trai cu DEMNITATE fiecare clipa, alaturi de cei dragi. Un mic ajutor din partea fiecaruia din noi, poate fi imens pentru aceasta mana de oameni, ce incearca sa ofere demnitate celor pe care statul i-a uitat demult sau de care pur si simplu nu ii pasa. Pe langa redirectionarea  a 2% din impozit, puteti dona aici pe platforma Galantom.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

3 Donatii

Maria-Cristina

100 RON
12 mai 2018
45 RON
12 mai 2018
12 mai 2018