Luiza Zlate - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei

355 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am aflat de Hospice, acum ceva timp si le sunt recunoscatoare si le multumesc pentru tot ce fac. Sunt oameni tare faini si imi doresc sa fiu alaturi de ei cu aceasta mica fapta, aceea de a participa la semimarathon. 

 

Fii si tu alaturi de ei, donand aici!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

8 Donatii

Anonymous

100 RON
11 mai 2018
Bravo, Luiza! Sunt mandra de tine si de initiativa ta! Succes la marathon!
11 mai 2018

Anonymous

75 RON
10 mai 2018
Un gand bun beneficiarilor si felicitări organizatorilor
09 mai 2018

Anonymous

30 RON
Mult succes, Lulu!!
09 mai 2018
08 mai 2018

Anonymous

30 RON
08 mai 2018
23 apr 2018