This year I donate my Birthday

 

Adina Bratescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

58.25% Complete
1,165 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

My dear friends,

As you know by now, I celebrate my birthday by travelling to a new place I’ve never been before. It's my way to celebrate life and to learn more about it. 

This is year I want to add a new way to celebrate life on my birthday: I want to offer the chance to smile for one more day, one more month or one more year to the patients with terminal illness from Hospice Case Sperantei. There are lots of children amongst them who will never be able to travel and discover the world like we did. So let’s bring the world to them through a donation. Will you join me in this new tradition to create life memories for these little patients especially instead of buying me a present? 

Thank you for your friendship and for helping patients with terminal illness to have a decent life, despite their health circumstances. 

_______________________________

Dragii mei prieteni,

Dupa cum stiti deja, in fiecare an, de ziua mea, calatoresc intr-un loc unde nu am mai fost niciodata. E modul meu de a sarbatori viata si de a descoperi mai multe despre ea.

Anul acesta, imi doresc sa adaug un nou mod de a sarbatori viata si anume prin a oferi o sansa de a zambi pentru inca o zi, luna sau an pacientilor cu boli terminale de la Hospice Casa Sperantei. Sunt foarte multi copii printre ei care nu vor putea niciodata calatori si descoperi lumea asa cum am facut-o noi. Asadar, haideti sa le aducem noi lumea la ei printr-o donatie. Ma veti insoti in aceasta noua traditie de a crea amintiri de viata pentru acesti micuti in loc de a-mi oferi mie un cadou? 

Va multumesc pentru prietenia voastra si pentru ca ii ajutati pe acesti pacienti cu boli terminale sa aiba o viata mai decenta, in ciuda sanatatii lor precare. 

 

Adina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

La multi ani suflet frumos! Te imbratisez cu drag!
25 Apr 2018

Anonymous

100 RON
25 Apr 2018
La multi ani, Adina!
25 Apr 2018
We love you!
25 Apr 2018
Happy Birthday my dear friend xx
24 Apr 2018
La multi ani Adina!
24 Apr 2018
150 RON
For all these precious kids and for a very special friend!
24 Apr 2018
23 Apr 2018
Adina Bratescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
This year I donate my Birthday