Stefan Ecxarcu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In fiecare zi aleg ca viata, pentru mine, sa fie un maraton la care particip cu mare placere: maraton cu copiii, efort sustinut pentru atingerea obiectivelor, cursa lunga cu clientii pe care ii onoram de fiecare data si multe altele. M-am inscris la un maraton HOSPICE Casa Speranței pentru a sustine acei copii pentru care viata, spre deosebire de noi, este o cursa dificila la care se lupta din rasputeri sa participe... nu sa o castige.

 Va rog sa ma sustineti, fie prin a alerga 7 km alaturi de mine, fie prin donatii, pentru a aduce cateva zambete unor copii care le merita din plin si care au nevoie de sustinerea noastra ca sa participe in continuare la aceasta cursa a vietii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

1 Donatii

Mult succes, Stefan! Ne mandrim cu actiunea ta si te felicit pentru cum simti sa ajuti pe toti cei din jurul tau. Adina
07 mai 2018