Gabriela Ungureanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru HOSPICE

741 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg din nou pentru HOSPICE Casa Sperantei!

In octombrie anul trecut, cand am ales sa ii sustin nu stiam ca vor ajunge sa aline durearea si suferinta lui Tudor (un copil tare, tare drag mie). I-au fost alaturi anul acesta in ianuarie, cand Tudor a pierdut lupta cu o boala necrutatoare.

Asa cum i-am promis lui, voi alerga oricand voi avea ocazia si voi incuraja oamenii sa sustina aceasta cauza.

 

De 25 de ani, HOSPICE Casa Speranței oferă îngrijire paliativă gratuită copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Peste 20.000 de pacienți au găsit până acum alinare la HOSPICE. Ei și familiile lor au primit sprijin atunci când au avut nevoie și au aflat cum își pot păstra demnitatea în fața bolii.

 

În orice plutește nesiguranța și indicat ar fi să trăim frumos că viața, nu e pe ani, ci pe zile și de cele mai multe ori pe CLIPE. 

Asa ca intr-o lume in care putem sa fim orice, hai sa fim buni! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

10 Donatii

Anonymous

20 RON
10 mai 2018

Anonymous

30 RON
10 mai 2018

Anonymous

50 RON
10 mai 2018

Raluca

100 RON
10 mai 2018

Anonymous

126 RON
Felicitari pentru tot ceea ce faci!
09 mai 2018

Anonymous

105 RON
03 mai 2018
30 RON
Felicitări pentru ceea ce faci !!!
27 apr 2018
27 apr 2018
Succes!!!!
27 apr 2018
Succes alergatoarei! Multa sanatate tuturor!
24 apr 2018