Florina Toma - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

625 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic surprinzator in faptul ca am ales sa alerg la semimaratonul Bucuresti, nu fac asta de foarte mult timp, insa aduce foarte multa bucurie in sufletul meu. Poate la fel de putin surprinzator este si faptul ca am ales (din nou) sa sustin cauza Hospice! Insa acest lucru aduce si mai multa bucurie in sufletul meu. Am invatat cu putin timp in urma de la un om (foarte drag mie) cu un suflet inimaginabil de frumos, ca se pot face atat de multe lucruri cu doar 10 lei, insa noi, oamenii, avem tendinta de a nu acorda atentia cuvenita lucrurilor marunte. Atunci cand vine vorba despre Hospice si tot ceea ce fac ei, da, chiar si acei 10 lei conteaza! Eu m-am alaturat cauzei sustinute de Hospice! Va invit si pe voi sa faceti acelasi lucru, iar eu voi alerga cu o infinita bucurie in suflet!

Florina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

11 Donatii

Lucian GN

50 RON
13 mai 2018
Bafta :)!
03 mai 2018
Go, Florina, Go!
03 mai 2018
01 mai 2018
Felicitari, Florina!
26 apr 2018
25 apr 2018

Anonymous

100 RON
Succes Florina!
25 apr 2018
Bravo, Florina!
25 apr 2018
Succes!! (Si multumiri!)
25 apr 2018
Eu nu alerg la Semimaratonul București, dar tu poți alerga în locul meu! Merci, Florina!
25 apr 2018
30 RON
Bafta!
25 apr 2018