Crina Duta - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

215 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Realizand ca totul depinde numai de propriile puteri si de dorinta de a face bine am inceput sa ma "imprietenesc" cu sportul si cu activitatea de fundraising prin care imi manifest sprijinul fata de oamenii aflati in situatii nefavorabile. Acest sentiment nu se poate descrie in cuvinte. Eu am alergat prima data in cadrul maratonului Bucharest International 10K facand parte din echipa Runners for Humanity contribuind astfel la construirea unor adaposturi pentru familii nevoiase. De data asta voi alerga pentru copiii si adultii care traiesc cu o boala incurabila. 

V-ati gandit vreodata cat de norocosi suntem in fiecare zi ca avem sansa la o viata normala ? Haideti sa ii ajutam impreuna pe cei mai putin norocosi, sa le aducem macar un strop de speranta si bucurie prin donatiile noastre indiferent de suma!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

4 Donatii

Anonymous

75 RON
08 mai 2018

Anahita Hamzeh

100 RON
I realized that my money would do vastly more good for others than it could for me and decided to make a commitment to donating to these children who need our help. I hope we can make a change.
07 mai 2018
27 apr 2018
Succes!!
25 apr 2018