Ionut Memetea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

675 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Atleții profesioniști au sponsori mari în spate. Încă n-am ajuns acolo, dar știu că mă pot baza pe ceva mult mai valoros: prietenii mei cu suflet mare. Așa că vă rog să mă susțineți într-o cursă cu adevărat vitală. Alerg la SemiMaratonul București, pentru copiii de la Hospice România. Și cel mai de preț premiu ar fi să strâng cât mai multe fonduri pentru ei, cu sprijinul vostru. Au mare nevoie.

Pentru donații, intrați pe linkul de mai jos. Cu fiecare pas, oricât de mic, le sărim în ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

5 Donatii

Mult succes!
13 mai 2018

Roxy

150 RON
Mult succes!!
02 mai 2018

Anonymous

150 RON
01 mai 2018

bala

75 RON
30 apr 2018

mm

200 RON
29 apr 2018