Ioana Tache - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

190 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales să particip pentru prima oară la o cursă în cadrul unui semi-maraton alături de TeamHOSPICE pentru activitatea pe care o desfășoară Fundația. Cred că orice fel de susținere acordată persoanelor cu boli incurabile este necesară și de aceea mă bucur să fiu aproape de tot ceea ce reprezintă Fundația HOSPICE "Casa Speranței". Nu în ultimul rând, consider că în general, în viață, nu avem nevoie de un motiv pentru a-i ajuta pe cei din jurul nostru; mi se pare ceva firesc să ajuți când poți, cum poți, mai ales atunci când poți schimba vieți.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

5 Donatii

Mult succes, Ioana! :)
03 mai 2018
Felicitari pentru initiativa !
02 mai 2018

Anonymous

50 RON
Din tot sufletul. De la noi mai putin de la Dumnezeu mai mult.
02 mai 2018
BAFTA
02 mai 2018

Anonymous

50 RON
02 mai 2018