Alerg pentru Rompetrol pentru ca Rompetrol alearga pt HOSPICE

 

Liviu Dandarila Fundația HOSPICE Casa Speranței

12.5% Complete
25 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
1
Donații

Am spus "prezent" la chemarea Rompetrol pentru a alerga 20 km intr-un scop caritabil deoarece cred ca fiecare mana de ajutor conteaza atunci cand vrem sa facem fapte bune si ar fi pacat sa fiu doar un simplu spectator atunci cand incercam sa facem o lume mai buna.

Impreuna pentru fiecare....Nu ?!!! Orcine poate sa ajute, daca nu alergand atunci donand o suma mica de bani, ceea ce inseamna un ajutor mult mai mare decat al meu.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Pe 20 septembrie, angajații Rompetrol sunt încurajați să alerge între 5 și 21 de kilometri în Parcul Herăstrău (București), pentru susținerea proiectelor HOSPICE Casa Speranței. E un eveniment sportiv organizat de Rompetrol exclusiv pentru angajații săi, sub umbrela Sports Academy – platformă care reunește toate evenimentele sportive pentru angajații grupului. Compania va ofe

 

1 Donații

Bravo Liviu, esti un exemplu pentru noi!
14 Sep 2014