Petronela Gagiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Daruiesti far'de pereche ganduri imaCooLate!

150 RON Donations raised
1.5% Complete
10,000 RON Target
2 Donations
40 Days left
I want to donate!

 

S-a demonstrat ca bataile minore de aripi ale unui fluture in San Franscisco au putere sa transforme clima in Shanghai!

Acum 3 ani viata mi-a aratat, cu o bataie mica de aripi unde NU eram : cu mine, cu ai mei, cu lucrurile importante. De atunci, imi aduc aminte regulat sa fiu in viata mea pentru minunile de langa mine.


Iar HOSPICE ma ajuta sa nu uit ce as putea sa pierd cu mai putin de o bataie de aripi si ca restul e vanare de vant! Sa batem impreuna din aripile noastre de fluturasi pentru HOSPICE!

Pentru ca dar din dar se face, orice donatie HOSPICE va primi 25% din valoarea sa sub forma unui cupon de reducere pentru orice comanda plasata oricand si mereu, fara limite pe www.imacoolaria.ro!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donations

Anonymous

100 RON
E minunat gestul tau! La fel ca si tine! Dar din dar se face Rai si pentru ei!
17 May 2018
Success!
17 May 2018